Dorieke Fotografie

Kroonjuweeltjes | Kinderfotografie

Soms kom je wel eens ergens waar je van onder de indruk raakt.

Ik was in februari aan het flyeren bij diverse baby en/of kids winkeltjes. Zo kwam ik ook terecht bij het winkeltje ‘Kroonjuweeltjes’. Ik raakte onder de indruk van de gezellige, lieflijke sfeer die er hing. En keek mijn ogen uit naar het prachtige spul dat zij verkopen en dat zo mooi weten te presenteren.

Het leek me zo leuk om mijn werk daar te zien hangen en heb dat dan ook voorgesteld.

Desiree & Niquette (eigenaressen van ‘kroonjuweeltjes’) gingen akkoord. En zo heb ik afgelopen maandag hun kids in hun winkel gefotografeerd.

Hieronder een greep uit de sessie:

Binnenkort dus te zien bij ‘Kroonjuweeltjes’. Zowieso is een bezoekje aan dit winkeltje echt een aanrader!

Kijk ook eens op hun site: www.kroon-juweeltjes.nl

Groetjes Dorieke