Dorieke Fotografie

Behind the scenes | Kinderfotografie

Een paar weken geleden kreeg ik telefoon, of iemand een snuffelstage* bij mij kon lopen…

Nieuw voor mij, maar een snuffelstage is goed bij mij uit te voeren.
En dus ging Lyanne mee naar de fotosessie van Ids.

Onderweg stelde Lyanne mij vragen die ze van te voren had voorbereid en na afloop heeft uitgewerkt in een verslag.
Verder heeft ze meegekeken en mee gefotografeerd tijdens de fotosessie.
Leuk om te merken hoe Lyanne (Havo 2) al geïnteresseerd is in het vak en al goed weet wat ze wil.

Lyanne heeft mij bedankt voor het meelopen, maar ik wil haar net zo goed bedanken voor deze leuke ervaring en haar visie (vertaald in een super leuk verslag) op mijn werk als fotografe!

Zie hier de foto’s van Lyanne en mij aan het werk en 2 citaten uit het verslag van Lyanne.

*Snuffelstage:Een snuffelstage houdt in dat je ergens stage loopt, maar dat de stage niet direct gericht is op het verkrijgen van beroepsbekwaamheden. Een snuffelstage is eerder gericht op het kennismaken met bepaalde beroepsbezigheden zodat bijvoorbeeld op een verantwoorde manier een (nadere) keuze kan worden gemaakt. Meestal vindt dit plaats tijdens het secundair onderwijs/middelbare school, omdat je nog een beginner bent en niet toe bent aan een volwaardige stage.(wikipedia)