Dorieke Fotografie

Gijs | Kinderfotografie

Wat een knap kereltje, die Gijs!

Vorig jaar heb ik hem ook mogen fotograferen, kijk hier. En hoe leuk is het dan om hem een jaar later weer te zien, veranderd in een klein peutertje, maar nog herkenbaar door zijn krullen en z’n vrolijke koppie.

Zijn muis mocht ook nog even weer op de foto (slaapknuffel) en deze keer hebben we ook in de slaapkamer van Gijs gefotografeerd. Ik had het vorig jaar ook al gezegd, maar wat een feestje om daar thuis te mogen fotograferen; prachtig lichtinval en smaakvol ingericht! Zo was ook zijn slaapkamertje, geweldig!

Gijs ging zich verstoppen, ijsjes ‘verkopen’ achter de houten krukjes, zo heb ik spelenderwijs toch weer een hele leuke sessie kunnen maken en ook nog even buiten, samen met zijn papa en mama.

Kijk maar mee….