Dorieke Fotografie

Julia | Babyfotografie | Geboortekaartje

Op 1 november is dit mooie meisje, Julia Eva geboren.

Voor haar geboortekaartje heb ik een serie foto’s gemaakt.

Zo mooi om bij mensen te komen, waar alles draait om nieuw leven!
Ik vind het altijd weer een hele uitdaging om zo’n pasgeborene te fotograferen. Het is toch altijd even afwachten of de baby ‘zin heeft’ in een fotosessie. Het mooiste is wanneer de baby net gedronken heeft en lekker voldaan is. Dan zijn ze het meest tevreden en het makkelijkst te fotograferen.┬áJulia had ook net gedronken en lag te slapen toen ik binnen kwam. Zo heb ik haar eerst slapend gefotografeerd. Maar na wat afwisseling in poses werd ze een beetje wakker en gingen zelfs haar oogjes nog even open. Logisch dat haar papa en mama die foto op de voorkant van de geboortekaart hebben gekozen! : -)

Markus en Annemieke; ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe, samen met Julia!