Dorieke Fotografie

Levi & Noa | Kinderfotografie | Fotograaf Zwolle

Een goede ochtend uitgekozen in een week waar veel regen viel…

Zo’n anderhalve week geleden fotografeerde ik deze broer en zus; Levi (2 jaar) en Noa (bijna 1 jaar).

De fotosessie vond plaats op de boerderij van hun opa en oma. Een mooie locatie waar de bloesem zo hier en daar al aan de bomen zat en de omgeving zich uitermate goed leende voor diversiteit in de sessie.

Zo wilde Levi graag op de trekker rijden. Als een echte grote broer had hij de handjes aan het stuur en zijn zusje mocht er naast zitten : -)

Op commando poseren hadden ze niet zoveel zin in maar dat hoeft ook niet. Kinderen van deze leeftijd fotografeer ik veelal spelenderwijs. Anders zijn ze mij en mijn camera al snel zat en dat wil ik natuurlijk niet ; -( Een fotosessie moet leuk blijven! En uiteindelijk is spelenderwijs fotograferen wel net zo mooi. Het maakt ze tot wie ze zijn en juist dát wil ik zo graag vastleggen!

Kijk maar mee naar een greep uit de sessie van deze knappe broer en zus; Levi & Noa! (en ook hun papa en mama ‘poseerden’ nog even mee…)

Locatie: Zwolle