Dorieke Fotografie

Nieck | Babyfotografie Koekange | Fotograaf Zwolle

Een aantal weken geleden mocht ik Nieck fotograferen.  Ik kwam terecht bij een prachtig verbouwde boerderij met wijds uitzicht over de weilanden.

Ik belde aan bij de toen nog 12-weken-oude Nieck en zijn papa en mama.
Mama Karen deed open en ik kreeg gelijk een fijne rondleiding. Kijkend en zoekend naar de mooiste lichtinval hebben we samen de beste ‘fotografeer-plekjes’ bepaald en kon de fotosessie beginnen.

Nieck was heerlijk rustig en lag tevreden naar mijn camera te kijken, bijna te staren, zo onder de indruk was hij van alles wat er om hem heen gebeurde ; )
Na diverse plekjes in huis, verschillende aan- en uitkleed- momentjes en houdingen begon Nieck best wel moe te worden en viel lekker in slaap.
Een mooi moment natuurlijk om wat ‘slaap-foto’s’ te kunnen maken.
Omdat het zonnetje buiten zo lekker scheen en de koeien in het weiland zo nieuwsgierig stonden te kijken, hebben we het bedje van Nieck naar buiten gebracht.
We hadden gehoopt dat de koeien uit nieuwsgierigheid wat dichterbij zouden komen (en ik ze ter ‘decoratie’ op de achtergrond kon gebruiken) maar dat gebeurde helaas niet. In tegendeel, ze liepen allemaal weg! ; (
Desalniettemin mag het resultaat er zijn en is de fotosessie heel divers geworden.
Kijk maar mee naar een greep uit de fotosessie van Nieck (en zijn papa en mama)
Locatie: Koekange