Dorieke Fotografie

Jaaroverzicht 2012 | Doriekefotografie

Vandaag de laatste dag van 2012.

Tijd om even stil te staan bij het afgelopen jaar.
Wat werk betreft ben ik mijn archief even ingedoken en heb ik een kleine collage gemaakt met een greep uit de buik,baby,kids-sessies, liefde in beeld-sessies en de bruiloften van afgelopen jaar.

De zakelijke opdrachten zijn er niet in verwerkt maar ik wil de opdrachtgevers: Uitgeverij Pica, Jente magazine (voorheen Aan de hand), TM Contact, en stichting de Driehoek waar ik afgelopen jaar o.a. voor heb mogen fotograferen ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking!

Natuurlijk ook de klanten waar ik thuis ben geweest om hun buik, baby of kind(eren) te fotograferen wil ik bedanken. Bedankt voor het vertrouwen, het warme welkom in hun huizen met de lekkere bakjes koffie, thee of een glaasje water! : -)

Ook een hartelijk dank aan de kinderdagverblijven waar ik afgelopen jaar heb mogen fotograferen; Allio Winterdijkstraat en Mickey’s Diezerpoort.

Bedankt ook aan de ‘liefde in beeld’- stellen. Leuk jullie te ontmoeten en fijn om samen in een mooie omgeving jullie liefde vast te leggen.

Dit geldt natuurlijk ook voor de bruidsparen.
Dankjulliewel voor het vertrouwen en de mooie dagen die ik mocht beleven. Elke bruiloft was compleet anders dit jaar met geheel eigen stijlen, creativiteit, locaties en herinneringen. Dankjulliewel!

Ik kijk terug op een succesvol jaar. Natuurlijk hoop ik deze stijgende lijn in 2013 te mogen voortzetten.

Graag zie ik jou/jullie terug in het nieuwe jaar en wellicht ontmoet ik jullie of jou(w) kind(eren) in 2013 voor de eerste keer; het lijkt me leuk.

Jullie maken mijn werk! Waarvoor nogmaals mijn hartelijk dank!

Een goede jaarwisseling; en veel liefde, geluk en gezondheid wens ik jullie toe voor 2013!

Groetjes Dorieke