Dorieke Fotografie

Fotografie voor geboortekaartje |babyfotograaf | fotograaf Hasselt Zwolle | Doriekefotografie

Geboortekaartje
Met een geboortekaartje vertel je je naasten dat je kindje geboren is. Zijn/haar naam wordt bekend gemaakt. Evenals geboortedatum, lengte/gewicht.
Verder denk je na hoe je het kaartje wil personaliseren. Dingen als kleur, materiaal gebruik, lettertype, bijbeltekst, enz.
Dan de vraag; plaatsen we er een foto van het kindje op?

Waarom zou je dat doen?
Mocht je twijfelen om wel of niet een foto op het geboortekaartje van je kindje te plaatsen mag ik je dan uitleggen waarom ik vóór ben ; -)
Als beelddenker ligt het natuurlijk voor de hand om een foto toe te voegen aan een kaartje.
Waarom ik dat een toevoeging vind is omdat het meer verteld dan alleen de tekst. Je kindje is pas geboren, een uniek wonder. Dat mag gezíen worden!
En juist dat ‘verfrommelde’ kleine, pure mensje, dat net een dag of 2,3 op de wereld is.
Dát moment komt nooit meer terug.
Laat het vastleggen en vereeuwig het in een kaartje.
Het geboortekaartje van je kind bewaar je, en dus blijft die (een van de) eerste foto(‘s) van je kindje bewaard en herinnerd het zich aan die periode van dat prille leven.
Daarbij zijn de ontvangers ook vaak erg nieuwsgierig om een eerste glimp op te vangen van de baby. Het werkt dus dubbelop!

Wat een gedoe!
Valt echt wel mee.
Van te voren laat je ergens* een kaartje maken. (* Tips van adresjes waar ik goede ervaring mee heb zijn o.a.: hipdesign.nl, zojoann.nl, kaartmix.nl)
Wanneer je een kaartontwerp hebt (uitgezocht) stuur je mij een mailtje met je idee en waar de foto in het kaartje moet komen.
Tevens wisselen we wat gegevens uit en stemmen we af hoe je de baby tzt gefotografeerd wil hebben. (met of zonder kleertjes, in een omslagdoek, met eventuele broertjes of zusjes, etc)
Wanneer we alles hebben afgestemd, noteer ik de uitgerekende datum in mijn agenda en ‘wacht ik af’.
Zodra je baby geboren is, ontvang ik graag zsm een berichtje, zodat we samen het moment van fotograferen kunnen inplannen. (Dit lukt doorgaans binnen een dag of 2)
Ik geef vaak de tip de baby even in badje te doen (mits dit lukt), te voeden, en de kamer van fotograferen lekker warm te maken, voordat ik kom.
Dit werkt prettig want vaak kunnen we dan gelijk beginnen zodat ik niet al te lang van jullie tijd gebruik hoef te maken.
De gemaakte foto’s bewerk ik zorgvuldig en binnen een dag ontvang je 5 keuzefoto’s. (in lage resolutie)
De foto die jullie uitkiezen voor het geboortekaartje wordt diezelfde dag nog via wetransfer in hoge resolutie aan jullie verzonden, zodat jullie het kaartje in orde kunnen maken.
Tevens zit er een mooie afdruk van 20×30 cm bij de sessie inbegrepen.
(Tegen meerprijs is het mogelijk meer foto’s na te bestellen)

Wat kost het?
Dit alles is al mogelijk vanaf €95,- incl. foto voor op het geboortekaartje en een afdruk op 20×30 cm.
Nieuwsgierig naar meer info of de uitgebreide tarievenlijst ontvangen?
Neem graag eens contact met me op.

Hieronder zie je voorbeelden van 2 geboortekaartjes die in januari 2017 gemaakt zijn.
Voor meer babyfoto-inspiratie, kijk eens hier.

1 2 3 4 5 6 7 8