Dorieke Fotografie

Fotostyling | Brandrep | Out of Africa interiors | ism Susstyling

Susan en ik hebben onze krachten gebundeld. Naast onze eigen opdrachten werken wij o.a. samen aan het maken van binnenkijkers en zijn wij druk met fotostyling voor merken/producten. De samenwerking verloopt heel goed, we vullen elkaar mooi aan. Zo ook bij de fotostyling opdracht voor het merk Out of Africa Interiors.

Een aantal weken geleden gingen Susan en ik op intakegesprek bij Cecile Groels, de eigenaresse van Out of Africa Interiors. Wat een gezellig en puur mens is Cecile! Met veel liefde runt zij haar eigen bedrijf. Wij maakten kennis met haar prachtige producten die stuk voor stuk uniek zijn. De producten die te koop zijn in de webshop van Out of Africa Interiors, zijn afkomstig uit Tanzania. Ze zijn ontstaan door wat de natuur te bieden heeft en vervolgens met de hand vervaardigd door de bevolking zelf. Samen met Marley die uit Arusha – Tanzania komt, reist Cecile door het land op zoek naar de bijzondere handgemaakte producten.

Na het intakegesprek hadden Susan en ik duidelijk voor ogen op welke manier wij deze prachtige producten het beste konden uitlichten. Het plan werkten we uit in een moodboard en een visie. We wilden dat het puur en alleen ging om de producten zelf in een setting maar ook alleen. Het moest sereen zijn maar wel met een stoere twist. De locatie hadden we al op het oog, namelijk een oude fabriek waar alle authentieke details nog aanwezig waren.

Een paar weken na het intake gesprek gingen we aan de slag met de fotostyling voor Out of Africa Interiors. En wat hadden we er zin in, want wie wil dat nou niet werken met prachtige pure producten op een onwijs gave locatie. Het was daarom ook een feestje om te doen en het resultaat….dat mag er zeker zijn al zeg ik het zelf.

Ik laat je graag een deel van de foto’s zien hier op mijn blog, wil je meer foto’s zien neem dan een kijkje op de blog van Susstyling. Wil je echt alles zien, dan zal je toch echt een kijkje moeten nemen op de site van Out of Africa Interiors. (de site is nog onder constructie maar laat toch al een goede indruk zien..)

Meer fotostyling van ons zien? Kijk dan ook eens hier.

Nieuwsgierig of wij ook wat voor jouw merk/product kunnen? Neem dan graag eens vrijblijvend contact met ons op.