Dorieke Fotografie

Toekomst plannen | Susstyling & Doriekefotografie

Een jaar geleden gingen Susan en ik samen het avontuur aan op zoek naar inspirerende huizen om deze te stijlen en te fotograferen. Wij kenden elkaar van de middelbare school, maar meer van gezicht dan dat we elkaar echt persoonlijk kenden. Onze eerste brainstorm sessie was bij Susan thuis onder het genot van een kopje thee. Daarna waren wij eigenlijk niet meer te stoppen. Zet 2 creatieve geesten bij elkaar met elk hun eigen talent en er komen veel mooie ideeën uit voort. Zo is ook het idee ontstaan om een totaal concept neer te zetten voor een merk of product door middel van fotografie en styling. We hebben al veel mooie binnenkijkers mogen maken en de eerste publicatie in Eigenhuis en Interieur is binnenkort een feit. Ook hebben we al met een aantal mooie merken mogen samen werken.

Maar we lopen een aantal maanden met het idee om hetgeen wat wij doen, namelijk ‘beeld maken’ sterker neer te willen zetten. Want waar zijn wij samen nou te vinden? op de site van Doriekefotografie of van SusStyling? En wat doen wij nou eigenlijk precies? Dus tijd voor wat meer duidelijkheid vanuit ons, is daarin heel belangrijk. En hoe kun je dat nou beter doen dan wat wij samen doen een eigen naam en identiteit te geven. Naast Doriekefotografie en SusStyling. (Want uiteraard blijven wij beide ook gewoon doen wat we al deden.)

De afgelopen maanden zijn we hier al volop mee bezig geweest. Maar het leek ons leuk om nog een andere partij hierbij te betrekken. En hoe leuk is het dat wij jullie eindelijk kunnen vertellen, dat wij een samenwerking hebben met een aantal 4de jaars studenten van het CIBAP. Zij gaan voor ons een naam en huisstijl bedenken en ontwerpen en ja nog iets, maar dat houden we nog even voor ons. Wij willen jullie graag meenemen in dit creatieve proces op zoek naar DE naam en huisstijl voor ons als beeldmakers.

De eerste foto’s met deze leuke creatieve studenten zijn al gemaakt. Mogen wij op onderstaande foto aan jullie voorstellen van links naar rechts: Sanne, Aaliyah, Marlijn en Marloes. (En Stefan komt het team nog versterken, foto volgt!) Susan en ik hebben ontzettend veel zin in dit avontuur. Dus hou ons in de gaten, want er komt zeker meer.